Hírek

A cégellátás jövője – NextDigital Kft.

cégellátás nextdigital

Ördög Richárd a NextDigital Kft. ügyvezetője volt a vendégünk. Megkértük, hogy mutassa be a cégét, kiemelve a cégellátás szolgáltatásukat, amely egyre népszerűbb országosan is, nem csak a debreceni vállalkozások körében.

Mit kínál az ügyfeleinek a NextDigital?

A NextDigital Kft., azért jött létre, hogy hosszú távon, stabil és megbízható partnerként segítse a kis és középvállalkozások munkáját az online világban, a beszerzések, cégellátás területén.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk cégellátás terén, melybe még a számítástechnika eszközbeszerzés, weboldal készítés, marketing és nyomdai feladatok is beletartozhatnak.

Több mint 15 éves kereskedelmi és marketing tapasztalattal rendelkezünk.

A cégellátás országosan elérhető szolgáltatás, fejtsük ki részletesen, hogy mi mindent fed le.

Cégellátást kínálunk a maximumon. Segítünk a cégeknek mindenben, úgymint informatikai eszközbeszerzés, nyomtató és irodatechnikai eszközök beszerzése, kellékanyagok beszerzése, létesítményüzemeltetési termékek beszállítása, weboldal készítés, nyomdai munkák teljes körű lebonyolítása, marketing szolgáltatások, irodaszer és papíráru beszállítása, mindezt egyedi árakon, cégre szabva kínáljuk.
Hamarosan újabb fontos területet fogunk lefedni a létesítményüzemeltetésen belül, de erről még nem mondhatok több részletet.
Az a mottónk, hogy mindent egy helyről – ez a NextDigital!

nextdigital cégellátás
Tudjon meg többet a NextDigital Kft. cégellátás szolgáltatásairól…

Mit emelne még ki a szolgáltatásaik közül?

Nálunk a kiszállítás 48 órán belül történik! Így kényelmesen, könnyedén, egy beszállító segítségével beszerezhető a vállalkozás működéséhez szükséges minden eszköz.

Egyedi árakon dolgozunk cégre szabva, melyre garanciát és ár tartást vállalunk.

Országos, gyors kiszállításunk segítségével 48 órán belül teljesítjük a megrendelt termékek kiszállítását. Nálunk természetes, hogy árajánlatot készítünk kötelezettségek nélkül!

Mondana néhány mondatot a közös munka menetéről?

Leendő és meglévő partnereink árajánlatkéréseit igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül kidolgozva visszaküldeni, kedvező árakkal ellátva. A kiadott árakat igyekszünk hosszú távon tartani, melyet csak a valuta árfolyam befolyásolhat. Tenderek esetén akár éves ár tartást is biztosítani tudunk!
Bár a határidő függ a megrendelni kívánt termékek számától, de általában 1-2 napon belül jelentkezünk elkészült ajánlatunkkal. Igyekszünk egyedi igényekre is megoldást találni.
A termékek megrendelését követően, a kiszállítás 24-48 órán belül megtörténik, mely országosan díjtalan.
Partnereink választhatnak, utánvétes, előre utalásos és egyedi megállapodás alapján 8, 15 és 30 napos átutalásos fizetési módjaink közül.

A NextDigital Kft. honlapja, ahol részletesen olvashatnak a cég által kínált szolgáltatásokról…